• Home
  • Blog
  • Open Minds award voor MIS-verstand en Open Dialogue

Open Minds award voor MIS-verstand en Open Dialogue

Een dubbele dikke proficiat voor “Op weg met Open Dialogue” en "MIS-verstand". Beide projecten ontvingen vrijdag 9/11 ll., elk in hun categorie een Open Mind Award van Zorgnet Icuro, Deze award is een bekroning voor waardevolle initiatieven die een betere geestelijke gezondheid en gezondheidszorg ondersteunen én zorginnovatie stimuleren.

Open dialogue behaalde de award in de categorie "Mijn zorg is betekenisvol". De benadering van de Finse psychotherapeut Jaako Seikkula vindt steeds meer zijn weg in het Vlaamse zorglandschap. In het zorgcircuit Psychose Noord-West-Vlaanderen gaan ze er al concreet mee aan de slag en zijn ze daarmee pioniers in Vlaanderen.

MIS-verstand kaapte In de categorie “Mijn kwetsbaarheid bespreekbaar maken", de eerste prijs weg. MIS-verstand is een samenwerking tussen verschillende organisaties binnen en buiten de geestelijke gezondheidszorg. Via allerhande activiteiten willen ze een positief verhaal brengendoor in te zetten op de kwaliteiten en sterktes van cliënten.