• Home
  • Blog
  • Familielid of naastbetrokkene? Jouw mening telt mee!

Familielid of naastbetrokkene? Jouw mening telt mee!

Beste ouder, partner, broer, zus, dochter, zoon, vriend(in), oma, opa,...

Jouw mening over de zorg in ons ziekenhuis telt mee. Krijg je voldoende informatie? Is er aandacht voor jouw noden? Heb je het gevoel ‘au sérieux’ genomen te worden? We geven je graag de kans om je ervaringen met ons te delen via het invullen van een vragenlijst en een geïnformeerde toestemming. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en voor je familielid. We willen zowel patiënten als hun omgeving zo goed mogelijk bijstaan en jij speelt daarin een belangrijke rol. We vragen 20 minuutjes van je tijd. Het gaat om jouw mening over de zorg in PZ Onzelievevrouw. Juiste of foute antwoorden zijn er dus niet.

Het is belangrijk bij het invullen dat je je beperkt tot de huidige opname, dus de afdeling waar je familielid op dit moment is opgenomen.
Je deelname aan dit onderzoek is anoniem. Dit wil zeggen dat persoonlijke gegevens niet mee worden verwerkt.

Wat gebeurt er met het onderzoek?

Het onderzoek loopt nog tot eind maart 2018.  Wat gebeurt er met de resultaten van dit onderzoek? Gaat er iets veranderen? Telt mijn mening écht mee? We houden je natuurlijk graag op de hoogte. De resultaten zullen in het voorjaar van 2018 terug te vinden zijn op de website. Dankzij jouw mening kunnen we onze zorg voor jou en je familielid nog verbeteren.

UPDATE: de onderzoeksperiode is afgelopen.

Meer info

Voor meer informatie kan je terecht bij Johan Daveloose.